Ekonomi och energisparprojekt

Våra lösningar har en mycket kort återbetalningstid, kortare än garantitiden. Detta innebär att du som användare gör en mycket trygg affär med garanterad avkastning på din investering. Den goda ekonomin kan studeras i olika referensprojekt.

 

Hur mycket kan ni spara?

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation, du får berätta om er verksamhet och svara på en del frågor. Sen återkommer vi med åtgärdsförslag samt investeringskalkyl. Om besparingspotentialen genererar god avkastning vill du säkert gå vidare och ta in offerter baserade på en noggrannare behovsanalys. I detta steg kontaktar vi en samarbetspartner i din närhet alternativt din nuvarande elinstallatör som sköter analysen inför vår projektering och i nästa steg offererar den nyckelfärdiga lösningen.


Projektfinansiering 

Vår finansieringslösning erbjuder dig att under garantitiden betala investeringen direkt ur driftbudget. När besparingen överstiger månadskostnaden blir det förtjänst redan första månaden. Denna enkla lösning ger möjligheter till en snabb, enkel projektstart utan äskning av investeringsmedel och utdragna styrelsebeslut som innebär förlorad/utevliven besparing. Kontakta oss om du vill ha mer information om finansieringsalternativ.


Energieffektiv upphandling

Upphandlingsbyndigheten hjälper dig med energieffektiv upphandling av din belysning. Den billigaste lösningen på sikt. Till upphandlingsmyndighetens hemsida >>


Bidrag

Det finns mängder av bidrag att söka för miljösatsningar. Information om dessa finns bland annat hos Energimyndigheten och Natuvårdsverket.

Att tänka på

En sparad krona är en tjänad krona. Har den dessutom förtjänats via energi-besparingsåtgärd återkommer den år efter år. Med dessa ord lämnar vi över bollen till dig.

Ekonomi och miljövinster

Vad betalar ni egentligen för elen? Hur miljövänligt är ert elbolag?